Ünlü sunucu Şımarık” dedi

Ünlü sunucu  Şımarık” dedi

Şımarık Merkez Mağazaya gelen İkbal Gürpınar, burada tek tek katları gezerek alışveriş keyfi yaşadı, hayranlarıyla karşısında gören Gürpınar, uzun uzun sohbetler yaptı. Hayranlarının imza ve fotoğraf isteklerini de karşılıksız bırakmayan Gürpınar, alışver

KIRIKKALE’NİN, İSMİNİ TÜRKİYE’YE DUYURAN ÜNLÜ SUNUCUSU İKBAL GÜRPINAR, KIRIKKALE’DE ALIŞVERİŞ TERCİHİNİ ŞIMARIK’TAN YANA YAPTI.

Ünlü sunucu “Şımarık” dedi

Şımarık Merkez Mağazaya gelen İkbal Gürpınar, burada tek tek katları gezerek alışveriş keyfi yaşadı, hayranlarıyla karşısında gören Gürpınar, uzun uzun sohbetler yaptı. Hayranlarının imza ve fotoğraf isteklerini de karşılıksız bırakmayan Gürpınar, alışveriş sonrası mağazadan ayırdı.

KIRIKKALE’NİN BU MAĞAZALARA İHTİYACI VAR 

Kırıkkale’ye geldikçe Şımarık Mağazaları’ndan alışveriş yaptığını açıklayan Gürpınar, “Her istediğimi buluyorum. Bu mağazada yok yok. Alışveriş yaparken sıkılmıyorum. Personelin müşterilere karşı ilgisini görüyorum. Tek tek müşterileriyle ilgileniyorlar. Ayrıca Şımarık Mağazasını tebrik ediyorum. Sadece Kırıkkale’de değil Ankara ve Çankırı’da mağazalarının olduğunu duydum. Kırıkkale’nin ismini İç Anadolu’ya yaymaya başladılar. Kırıkkale’nin bu ve buna benzer mağazalara ihtiyaçları var” dedi.  

 TEŞEKKÜR EDERİZ 

Alışverişte Şımarık Mağazası’nı tercih ettiği için Ünlü Sunucu İkbal Gürpınar’a teşekkür eden Şımarık Mağazaları sahibi Musa Aksoy, “İkbal Hanım’ı, yıllardır takip ediyorum. Hemen hemen her programında Kırıkkale’den bahsederek, şehrin ismini bütün Türkiye’ye duyuruyor. Kırıkkale’nin yetiştirdiği değerli insanlardan bir tanesi. Kırıkkaleliler olarak her zaman yanındayız. Daha güzel yerlere gelmesini temini ederim” diye konuştu.  



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım